csali szőlőbirtok
Borrrendelés
 
 
 
 
 
Diploma
Nagyítás a képre kattintva!
 
Sommelier Vizsga
Nagyítás a képre kattintva!
 
 
Nemesvita Nemesvita Község Honlapja
 
 
Nemesvita GPS
 
 
 
www.WebGold. | weboldalkészítés
 
Krokodilbor
 
 
 
Eddigi látogatók száma:
 
utolsó frissítés: 2015.08.03.
 
Vendégkönyv
Vendégkönyv
Írja meg véleményét, észrevételét!
A hozzászólások moderálás után jelennek meg az oldalon!
HOZZÁSZÓLÁSOK
 
    Marco Ghirardi   

   Hallo Csali Szolobirtok,
at the end of May we will come to Balaton Region; as we have read about your wines, we would like to come to your cellar to buy some bottles. When is your cellar opened during the week? Could you send me the list of wines that are on sale and its prices per bottles? Thanks Best regards

Marco Ghirardi
Italy
 
Krokodil
 
    Cseh Zoltán   

   A késő júliusi napokat választottuk, hogy egy borkóstoló keretében a pince hűvösébe húzódjunk a forró nyár elől. Hozzáértő ismerősök ajánlása nyomán a Csali Szőlőbirtokkal vettük fel a kapcsolatot, akik mindenben álltak rendelkezésünkre, mind információ, mind rugalmasság terén.
   A bor kínálatát illetően nem volt se aggodalmunk, se fenntartásunk.
   Az ételek terén minden egyéni kívánságunk maximálisan teljesítve lett, noha hamar világossá vált, hogy felesleges volt bármiféle iránymutatás.
   Olyan különlegességek, mint a szürke marha fondü vagy a datolyába csomagolt libamáj így is a következő alkalomra kellett maradjon.
   A borok méltán nyertek számos díjat. A vöröset kedvelők itt fehér kedvencekre (is) akadnak, es fordítva.
   A kilátás, a hangulat, a tájékoztatás es vezetés páratlan.
   Időm szűke miatt csak röviden emelnem ki az 5 csillagos színvonalú panziót és a kiegészítő kikapcsolódási lehetőségeket; úgymint a lovaglás vagy vadles.

   Teljes szívből ajánlom fiatalnak es felnőttnek a Csali Szőlőbirtokot. Mi az Óévet is ott búcsúztatjuk.

Minden jót: Zoltán

 
Krokodil
 
 

   Kedves barátom meghívott Nemesvitára . Krokodil pincelátogatása volt a program zárása. Csípő protézis műtét után végig gyalogoltam a községet, hegyet.A pincéhez érve kijelentettem nincs az a bor amiért ezt végigjárjam. Kóstoló után erősen megváltozott a véleményem VAN AZ A BOR....................

 
Krokodil
 
       

Kedves János!
   Mindenek előtt szeretném megköszönni a CE Faktor Zrt. csapata nevében a szombat esti felejthetetlen élményt.
   Szenzációs, világszínvonalú borokat volt alkalmunk megkóstolni és nem utolsó sorban egy nagyszerű embert ismertünk meg személyedben! Jómagam az alábbi tételeket szeretném megrendelni Tőletek:
Tisztelettel egy új rajongód,

 
 
    Tömpe János   

Kedves János!
   28 éve vagyok nemesvitai nyaraló, de csak most jött el az ideje, hogy nyugdíjasan meglátogathassam János borászatát. A technológiai tudást is értékelem (lévén gyógyszervegyész), de a különböző borok íze, illata és kellemes hatása impreszív volt.
Köszönet a nagyvonalú vendéglátásért.
János

 
 
    Weirich család  

Kedves János!
   Köszönjük a kedves borkostolós vendéglátást. Nagyon finom volt az összes bor. Izorgia felsőfokon! Szivesen visszatérünk es másnak is ajánljuk a Csali pincét! Üdvözlet Bécsből!
Weirich Oswald és Mariann

 
 
    Marik László  

   Nagyon jó volt, hogy a szerencse erre a vidékre hozott bennünket, és megismertük ezt a kicsi, de nagyon különleges pincét és nagyszerű tulajdonosát.
   Gratulálok a munkájához és ajánlom minden bort szeretőnek, hogy látogasson el ebbe a pincébe. És még valami. A csodák a pince mélyén vannak a kóstolás után érdemes még tovább kóstolni.

 
 
    dr. Pataki Attila  

   Évek óta kóstolom és fogyasztom a "krokodilborokat". Amikor megismertem kedves tájunk e különleges ízvilágú, karakteres borait, meglepődtem, hiszen soha nem gondoltam volna, hogy ezen a vidéken még lehet újat mutatni nekem. És mégis! Minden alkalomra, minden időben kellemes és emlékezetes élménnyel szolgálnak e nemes italok!
   Gratuláljunk Csali Jánosnak, hiszen szülőfalujának legkedvesebb kincsét lelte meg és azt csillogtatja - reméljük - nagyon sokáig

 
 
    Kiss Barbara  

Kedves János!
   Nagyon örülök annak, hogy a Piliscsabai Nyári Egyetem keretén belül alkalmam adódott megkóstolni a boraitokat. Egytől egyig kiváló borok, mindenkinek csak áradozni tudok róluk.
    Remélem lesz még alkalmunk találkozni. Gratulálok az eddigi munkához és a továbbiakban is sok sikert kivánok e világszinvonalú borokhoz.

Üdvözlet Erdélyből!
   Kiss Barbara